Jogi nyilatkozat

Ezt a honlapot dr. Szabó Tibor ügyvéd (7400 Kaposvár, Ezredév u. 1.) működteti, és tartja fenn.


Az ügyvédi iroda  a honlapon közzétett információ teljességéért, pontosságáért, ezek felhasználásából származó bármilyen kárért, elmaradt haszonért felelősséget nem vállal. A honlapon megjelenő minden információ tájékoztató jellegű, és nem minősül jogi tanácsadásnak, nem használható speciális jogi tanács vagy vélemény helyettesítéseként, és nem hoz létre ügyvéd-ügyfél viszonyt a honlap látogatója és az ügyvéd között.


A honlapon elérhető e-mail címekre küldött elektronikus levelek fogadása nem keletkezteti az ügyvéd  részéről a megbízás elfogadását, ez csak írásbeli megállapodás vagy megbízás útján jöhet létre.


A honlapon szereplő szövegek, képek, grafikai elemek dr. Szabó Tibor tulajdonában vannak, és a szellemi alkotásokra vonatkozó jogi védelemben részesülnek, ezek felhasználása, átvétele csak a tulajdonos írásos beleegyezésével lehetséges. 

 

Minden jog fenntartva.

Vegye igénybe adójogi véleményezés szolgáltatásunkat!

 

Ennek keretében választ adunk arra a kérdésre, hogy adóügyében érdemes-e jogorvoslatot kezdeményeznie, milyen eséllyel perelheti az adóhivatalt – vagy egy tervezett üzleti vagy privát ügylet során milyen adókötelezettségekkel kell számolnia. A szolgáltatás díja: 30.000,-Ft, amelyet utaljon át dr. Szabó Tibor ügyvéd 11743002-20125521 számú számlájára. Kérdését tegye fel itt, csatolhat dokumentumokat is. A választ tartalmazó jogi véleményünket 48 órán belül online megküldjük. A szolgáltatás számláját postázzuk.

Tovább

Dr. Szabó Tibor ügyvéd E-mail: office@drszt.hu Mobil: +36 30 37 87 637 Iroda: 7400 Kaposvár, Ezredév u. 1.

© 2020. Dr. Szabó Tibor